30 de milioane de euro si un jucator la schimb. Brazilianul pe care Neymar il aduce la Barcelona langa el

30 de milioane de euro si un jucator la schimb. Brazilianul pe care Neymar il aduce la Barcelona langa el

Din vara, Barcelona se va lovi de o problema importanta. Pierde un jucator liber de contract si va trebui ca jumatate de an sa improvizeze.

Catalanii ezita sa-i prelungeasca intelegerea lui Dani Alves, al carui contract va expira in vara acestui an. Desi clubul nu poate aduce jucatori pana in 2016, din cauza interdictiei FIFA, nimeni nu ii opreste sa isi faca de pe acum planurile de transfer.

Ziarul catalan Sport scrie in aceasta dimineata ca unul dintre primii jucatori pe care Barcelona va dori sa-i aduca din 2016 este Danilo de la FC Porto. Fundasul dreapta de 23 de ani este prieten bun cu Neymar, iar brazilianul Barcelonei va fi chiar intermediarul acestei mutari.

Adus la Porto in 2012 contra sumei de 13 milioane de euro de la Santos, unde a jucat alaturi de Neymar, Danilo mai are contract cu portughezii pana in vara lui 2016. Porto i-a pus si o clauza de reziliere de 50 de milioane de euro.

Tot catalanii de la Sport mai scriu ca Barcelona l-ar putea transfera contra sumei de 30 de milioane de euro si a cedarii lui Tello in Portugalia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capacitatea de vaccinare anti-Covid în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi
BRAT
Modifică setările cookies