Gluma proasta a selectionerului lui Kosovo: "Cum il oprim pe Sterling? Ii rupem piciorul!" 

Gluma proasta a selectionerului lui Kosovo: "Cum il oprim pe Sterling? Ii rupem piciorul!" 

Anglia joaca ultimul meci din preliminariile EURO 2020 impotriva lui Kosovo.

Revenit la nationala Angliei, dupa ce a fost suspendat de catre selectionerul Southgate in primul meci, Raheem Sterling este considerat principalul pericol al advesarilor. Selectionerul lui Kosovo, Bernard Challandes a vorbit despre tactica pe care o va aborda pentru a-l opri pe Sterling si a facut o gluma mai deplasata.

"Este o dubla veste proasta pentru noi ca Sterling revine la nationala. Daca are mult spatiu este aproape imposibil sa il oprim. Doar ca echipa putem gasi o solutie. Sau ii rupem piciorul! Nu e insa stilul nostru, noi suntem o echipa foarte, foarte draguta", a declarat Challandes la conferinta de presa. 

Sterling a fost suspendat dupa un conflict cu co-nationalul sau, Joe Gomez

Sterling si Gomez s-au certat la finalul meciului de pe Anfield, conflictul lor ajungand si in cantonamentul nationalei, acolo unde s-ar fi ajuns pana la o confruntare fizica. Atacantul lui City a fost scos din lot pentru meciul cu Muntenegru. 

Raheem Sterling a revenit la nationala, insa Joe Gomez a parasit lotul deoarece s-a accidentat in meciul cu Muntenegru. Selectionerul Angliei, Gareth Southgate, a vorbit despre conflictul dintre cei doi si considera ca astfel de lucruri fac echipa Angliei mai puternica. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Veste uriașă: Italia înregistrează cele mai puține noi cazuri de Covid-19 din ultimele trei luni
BRAT