Gluma proasta a selectionerului lui Kosovo: "Cum il oprim pe Sterling? Ii rupem piciorul!" 

Gluma proasta a selectionerului lui Kosovo: "Cum il oprim pe Sterling? Ii rupem piciorul!" 

Anglia joaca ultimul meci din preliminariile EURO 2020 impotriva lui Kosovo.

Revenit la nationala Angliei, dupa ce a fost suspendat de catre selectionerul Southgate in primul meci, Raheem Sterling este considerat principalul pericol al advesarilor. Selectionerul lui Kosovo, Bernard Challandes a vorbit despre tactica pe care o va aborda pentru a-l opri pe Sterling si a facut o gluma mai deplasata.

"Este o dubla veste proasta pentru noi ca Sterling revine la nationala. Daca are mult spatiu este aproape imposibil sa il oprim. Doar ca echipa putem gasi o solutie. Sau ii rupem piciorul! Nu e insa stilul nostru, noi suntem o echipa foarte, foarte draguta", a declarat Challandes la conferinta de presa. 

Sterling a fost suspendat dupa un conflict cu co-nationalul sau, Joe Gomez

Sterling si Gomez s-au certat la finalul meciului de pe Anfield, conflictul lor ajungand si in cantonamentul nationalei, acolo unde s-ar fi ajuns pana la o confruntare fizica. Atacantul lui City a fost scos din lot pentru meciul cu Muntenegru. 

Raheem Sterling a revenit la nationala, insa Joe Gomez a parasit lotul deoarece s-a accidentat in meciul cu Muntenegru. Selectionerul Angliei, Gareth Southgate, a vorbit despre conflictul dintre cei doi si considera ca astfel de lucruri fac echipa Angliei mai puternica. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies