"Bogdan Dinu, executat cu regulamentul in mana!" Florian Ceafalau, dupa meciul controversat din aceasta dimineata

Bogdan Dinu a fost invins dupa un meci controversat.

Pugilistul roman a fost facut KO de bulgarul Kubrat Pulev dupa mai multe lovituri ilegale, pe care arbitrul le-a considerat neintentionate, desi lucrurile nu sunt deloc asa.

Sa facem o recapitulare. Suntem in runda a saptea, dupa 6 runde in care scorul era egal intre cei doi, si Pulev avea o arcada sparta. Un meci mult mai greu decat se astepta bulgarul, favorit clar la casele de pariuri. De fapt, meciul a fost organizat in asa fel incat Pulev sa obtina titlul de adversar obligatoriu pentru Anthony Joshua.

Momentul decisiv s-a intamplat in runda a 7-a, cand Pulev reuseste un overhand de dreapta ce il trimite pe Dinu in corzi, fara probleme prea mari insa, dupa care asistam la seria urmatoare:

Croseu de dreapta conectat
lovitura ratata
lovitura ratata
lovitura ratata
lovitura ratata
lovitura ratata
lovitura ratata
Directa scurta de dreapta conectata
lovitura ratata
lovitura ratata
Incercare de lovitura direct in ceafa, de sus in jos, ratata!
lovitura in blocaj
LOVITURA IN CEAFA
LOVITURA IN CEAFA in timp ce Dinu era jos.

Am obosit eu de cat am scris "lovitura ratata". Uitati-va la imagini, vorbesc de la sine. Pulev este frustrat ca nu reuseste sa conecteze nicio lovitura si ii vine ideea minunata sa ii dea in ceafa. Prima data da pe langa desi se vede clar ca da intentionat de sus in jos, loveste o data in blocaj, mai da o data in ceafa dupa care Dinu se prabuseste, moment in care Pulev, cu toata convingerea ca nu va avea de suferit in urma acestei decizii, ii da una direct in ceafa lui Dinu.


Urmarea?

Arbitrul opreste meciul, insa considera ca lovitura a fost "neintentionata". Lovitura? Mai bine zis loviturile. Dar lovitura ratata cu 2 secunde inainte? Tot neintentionata? Deci in 3 secunde, Pulev trimite 4 lovituri, din care 3 in ceafa (una ratata) si vorbim despre "neintentionat"???

Mai bine vorbim despre cum a fost gala organizata de Top Rank, despre cum e Pulev sportivul Top Rank, despre cum cine castiga devenea adversar obligatoriu la una din centurile lui Joshua, mai bine vorbim despre cum prima reactie a bulgarului cand arbitrul vine sa ii spuna ca i-a dat in ceafa este "Please... please...", please adu-ti aminte in ce gala suntem? Please ce?

Lovituri in ceafa > arbitru > top rank > meci cu Joshua > milioane de dolari

Ati inteles acum legaturile?

Pacat. Bogdan a boxat bine si meciul era egal, 57-57. A fost prima data cand am boxat de la egal la egal cu cineva important la categoria grea. Ciocan vs Fury, Ciocan vs Povetkin, Ciocan vs Ortiz, Cojanu vs Parker, Cojanu vs Ortiz si Dinu vs Miller nici nu au contat. Dinu a contat cu Pulev, dar a contat mai mult ca Pulev e sportivul Top Rank care trebuia sa devina adversar obligatoriu pentru Joshua. Si a devenit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies