Anthony Joshua Box Robert Helenius Box Anthony Joshua

FOTO ȘI VIDEO Huiduit de public, Anthony Joshua, fostul campion mondial al greilor, l-a făcut KO pe Robert Helenius

Anthony Joshua, victorie prin KO în fața lui Robert Helenius.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 13 August 2023, 14:16
Data actualizarii: Duminica 13 August 2023, 14:26
Din articol

Fostul campion mondial al greilor, pugilistul britanic Anthony Joshua (33 ani), a avut nevoie de şapte runde pentru a-l învinge prin KO pe adversarul său, finlandezul Robert Helenius, în primul lor meci de categoria grea, sâmbătă la Londra.

Helenius a fost ales în ultimul moment pentru a-l înlocui pe Dilian Whyte în meciul la categoria grea cu Anthony Joshua, după forfait-ul britanicului Dilian Whyte, depistat pozitiv la un control antidoping.

  • Anthony Joshua

Huiduieli din tribune

Joshua s-a arătat extrem de precaut, prudent în debutul meciului, încât în repriza a treia au început să se audă huiduieli în tribunele sălii arhipline ale Arenei 02.

Veteranul finlandez a terminat runda a cincea cu nasul sângerând, a supravieţuit în runda a 6-a, în ciuda unui upercut de stânga puternic al lui Joshua, dar a fost trimis la podea în runda a 7-a de o puternică lovitură de dreapta.

Helenius a rămas inconştient, dar şi-a revenit în cele din urmă, salutându-şi apoi adversarul.

La 39 de ani, Helenius, care are în palmares 32 de victorii şi patru înfrângeri, fusese învins tot prin KO, în prima rundă, de americanul Deontay Wilder, în octombrie anul trecut.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!