Bogdan Dinu a fost aproape sa lupte cu Anthony Joshua. Ultimul sau adversar e favorit sa lupte pe Wembley

Bogdan Dinu a fost aproape sa lupte cu Anthony Joshua. Ultimul sau adversar e favorit sa lupte pe Wembley

Victoria in fata lui Bogdan Dinu ii permite lui Jarrell Miller sa lupte cu regele boxului in aprilie 2019.

Boxerul buzoian a fost aproape de un meci in 2019 cu campionul mondial de la categoria grea, versiunile W.B.O, W.B.A, I.B.O si I.B.F, Anthony Joshua. 
 
Adversarul lui Dinu de sambata trecuta, Jarrell Miller e in primii trei favoriti sa lupte cu Anthony Joshua, dupa Deontay Wilder si Dillian Whyte, conform celor spuse de promotorul Eddie Hearn, care vede in american o varianta acceptabila pentru campionul britanic, in detrimentul lui Wilder sau chiar Tyson Fury.
 
Meciul cu Bogdan Dinu l-a adus pe Miller in atentia promotorului lui Joshua, care a fost impresionat de puterea si viteza cu care loveste boxerul american.
 
Pentru Miller victoria impotriva boxerului roman reprezinta a patra victorie din ultimul an prin K.O, americanul impresionand publicul cu serii de crosee la ficat, fatale pentru boxerul nostru.
 
Oferta pentru Bogdan Dinu sa lupte in Statele Unite, pentru centura W.B.A-N.A.B.A de la caterogia grea a venit cu cateva saptamani inainte de lupta, fapt ce a creat un mic disconfort pentru Dinu, el fiind in pregatire pentru un alt meci.
 
Un succes in fata americanului l-ar fi adus pe Bogdan Dinu in topul 10 boxeri la categoria grea, fapt ce putea contribui la semnarea unui contract pentru o lupta epocala in boxul romanesc, unica la categoria grea.
 
 
Anthony Joshua la profesionisti are palmaresul intact (22-0), ultima lui infrangere fiind la amatori, acolo unde boxerul roman, Dan Nistor la invins prin K.O
 
Autor: Ion-Dumitru Panainte.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 600 de răniți. Imagini terifiante
BRAT