Prima reacție a lui Bogdan Dinu după ce a fost învins de Kevin Lerena, prin KO, în meciul pentru titlul WBA Intercontinental la categoria grea

Bogdan Dinu Box Kevin Lerena Box
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 10:03
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 10:25

Boxerul român Bogdan Dinu a fost învins prin KO în repriza a patra de sud-africanul Kevin Lerena, sâmbătă, în Kempton Park (Africa de Sud), într-un meci pentru titlul WBA Intercontinental la categoria grea, a anunţat organizaţia pe Twitter.

"Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Adversarul meu a fost mai bun azi (n.r.: - sâmbătă seara). Boxul este un sport minunat care m-a învățat să câștig cinstit sau să pierd demn. Boxul te învață ce este viața", a scris Bogdan Dinu, pe pagina sa de Facebook. 

Bogdan Dinu (35 ani) a suferit a patra sa înfrângere la profesionişti, palmaresul său fiind completat de 20 de victorii (16 KO).

Şi primele trei înfrângeri au venit tot înainte de limită, însă în faţa unor pugilişti cu nume, americanul Jarrell Miller, bulgarul Kubrat Pulev şi britanicul Daniel Dubois. Buzoianul a pierdut astfel patru eşecuri în ultimele sale şase meciuri.

Kevin Lerena (29 ani) are acum 27 de victorii la profesionişti (14 KO) şi o singură înfrângere. El e neînvins din 2014.

În trecut, pugilistul din Buzău i-a fost sparring, o scurtă perioadă, marelui campion britanic Anthony Joshua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!