Bogdan Dinu, facut KO de Pulev dupa un moment controversat. Romanul a fost lovit ilegal dar arbitrul nu l-a descalificat | VIDEO

Bogdan Dinu, facut KO de Pulev dupa un moment controversat. Romanul a fost lovit ilegal dar arbitrul nu l-a descalificat | VIDEO

Bogdan Dinu a fost facut KO in runda a saptea.

Pugilistul Bogdan Dinu a fost invins prin KO de bulgarul Kubrat Pulev, intr-un meci ce a avut loc in SUA. Acesta a fost invins in runda a saptea, dupa ce a fost pus jos de trei ori de adversar.

Finalul a fost insa controversat, Dinu fiind lovit in spatele capului de doua ori la prima numaratoare, lucru interzis de regulament. Arbitrul i-a luat un punct lui Pulev, insa a considerat ca nu era cazul sa il descalifice pe bulgar pentru lovituri ilegale, considerand ca au fost neintentionate, desi a doua lovitura este clar in ceafa intentionat.

Dupa ce a fost lasat cateva minute sa isi revina, Dinu nu mai voia sa continue, moment in care arbitrul i-a zis ca nu il va descalifica pe Pulev, ci se va da o decizie la puncte in functie de cum era scorul in acel moment. Dinu a preferat sa continue, crezand ca este in urma la scor, desi decizia ar fi fost egalitate, doi arbitri avand scorul 57-57 si unul 58-56 pentru Pulev.

Din pacate, Dinu a continuat si a mai fost pus la podea de doua ori, meciul fiind oprit de arbitru. Dupa aceasta victorie, Pulev a devenit adversar obligatoriu pentru Anthony Joshua.



VIDEO PROTVPLUS.RO

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT