VIDEO: Telefonul care a schimbat istoria Stelei! Ce i-a spus Gigi Becali lui Hrebenciuc, in parcarea stadionului Ghencea

Autor: Sport.ro
Marti 04 Septembrie 2018, 13:24

	VIDEO: Telefonul care a schimbat istoria Stelei! Ce i-a spus Gigi Becali lui Hrebenciuc, in parcarea stadionului Ghencea

Acesta este momentul in care finantatorul Gigi Becali isi cere drepturile - Viorel Hrebenciuc, apropiat al lui Viorel Paunescu, este instiintat ca trebuie sa organizeze o Adunare Generala.

Momentul telefonului din parcarea stadionului Ghencea este punctul de cotitura in istoria clubului Steaua Bucuresti. Gigi Becali, pe atunci doar finantator, care virase deja sume importante in conturile clubului, il instiinta pe Viorel Hrebenciuc, apropiat al lui Paunescu, ca vrea sa devina patron la Steaua.

Paunescu era presedintele Asociatiei Sportive Steaua, iar Hrebenciuc era, neoficial, omul care lua decizii importante la club, apropiat atat al lui Paunescu, Victor Piturca si Gigi Becali.

Reporterul PRO TV Rares Nastase a dat peste imaginile din arhiva, in proiectul "100 de ani in 100 de zile", difuzat zilnic la Stirile PRO TV.

Ce spune Becali in dialogul cu Hrebenciuc:

"Eu nu mai dau bani, decat daca sunt actionar. Vreau sa fiu actionar-patron, nu mai vreau sa fiu finantator."

"Finantator, adica sunt fraier, adica!? Sau cum?"

"Nu mai vreau, gata. Nu mai vreau."

"Duminica vreau Adunare Generala, vreau sa spun adevarul, mie nu mai imi place. M-am saturat!"

VIDEO

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, votată de liderii PSD pentru a candida la preşedinţie. "Cred că am şanse"
BRAT