„Nu o vom vedea jucând acolo!” Stadionul pe care naționala mare a României nu va evolua

Germania - România se vede în direct pe PRO TV și www.sport.ro, vineri, 8 octombrie de la 21:45!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 21:28

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă în urma ședinței CEx-ului de pe 1 octombrie. Președintele Federației Române de Fotbal a abordat mai multe subiecte de discuție, printre care refuzul lui Radu Drăgușin de a se prezenta la naționala de tineret, dar și pe tema selecționatei mari. 

Naționala României se deplasează în Germania pentru returul meciului din preliminariile Campionatului Mondial, după ce meciul tur s-a încheiat 0-1, în urma golului înscris de Serge Gnabry. 

  • Echipa națională

Printre întrebările primite de Răzvan Burleanu a fost și una legată de posibilitatea ca echipa națională să dispute vreunul dintre meciuri pe stadionul Arcul de Triumf. Răspunsul președintelui a fost unul tranșant. 

„Nu o vom vedea jucând acolo!” 

„Acolo sunt câteva probleme, sunt discuții de luni bune purtate cu MTS, care deține stadionul. Mai e nevoie de câțiva pași importanți pe care MTS trebuie să îi facă pentru a găzdui un meci de echipe naționale. 

Prima reprezentativă a României nu cred că o vom vedea jucând pe Arcul de Triumf. În schimb, ne interesează să intre cât mai repede în circuitul meciurilor internaționale astfel încât să putem să găzduim meciuri de U21, de U20 și inclusiv naționala de senioare”, a declarat Răzvan Burleanu  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies