”V-a plăcut?” Burleanu a râs când i s-a amintit ce a spus despre Gigi Becali

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a râs după ce și-a amintit de o remarcă făcută la adresa lui Gigi Becali, în urmă cu mai multă vreme.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 18:15
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 21:27

Burleanu a spus despre patronul FCSB că ”nu a reușit să îl cumpere, așa cum a făcut-o cu alții”. Acesta a spus că nu a fost chemat la Comisia de Disciplină pentru a da mai multe explicații.

”V-a plăcut?”, a glumit Burleanu, după care a continuat: ”Nu s-a autosesizat niciuna dintre comisiile noastre, însă dacă domnul Becali consideră că trebuie să facă subiectul, poate fi chiar el persoana care să inițieze un asemenea caz și voi merge în fața Comisiei”.

Ce a declarat Burleanu, în luna iulie

"Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-ați văzut încă din 2014. De aceeași autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundație de integritate. În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții.

Pe de altă parte, ar trebui să înțelegem că orice sistem presupune norme și reguli care trebuie respectate de toți participanții. Altfel, ar fi haos. Consider că e rolul oricărei federații să facă tot ceea ce poate pentru dezvoltarea regulamentelor cu impact la nivelul întregului ecosistem pe termen lung", spunea președintele FRF.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies