VIDEO EXCLUSIV Remarcații lui Marius Lăcătuș la echipa națională. "Sunt într-o formă bună!"

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, Marius Lăcătuș a vorbit despre echipa națională a României. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 09:04
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 09:35

După rezultatele bune din luna septembrie, când au învins Islanda, 2-0, Liechtenstein, 2-0, și au remizat cu Macedonia de Nord, 0-0, echipa națională mai are de disputat două meciuri cruciale pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. 

Remarcații lui Marius Lăcătuș la echipa națională

Astfel, România le va întâlni pe Germania și Armenia, pe 8 și 11 octombrie, iar elevii lui Rădoi au nevoie de un succes la Erevan pentru a putea pune mâna pe locul doi din Grupa J, pentru prima poziție fiind favoriți nemții. 

Marius Lăcătuș își pune baza în jucătorii tineri pentru următoarele două partide din preliminariile Cupei Mondiale. Fostul internațional român consideră că dacă vor avea același randament ca la echipele de club, vor ajuta echipa națională.

Eu cred că sunt jucătorii mai tineri, chiar dacă nu au o experiență foarte mare, sunt într-o formă sportivă bună. Mă gândesc la un Moruțan, la Man, la Mihăilă, la Cicâldău.

Sunt pe drumul cel bun, să dea Dumnezeu să se implice la fel de mult și la echipa națională cum o fac la echipele de club”, a declarat Marius Lăcătuș la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Clasamentul Grupei J:

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies