Radu Drăgușin a refuzat convocarea la echipa națională! Un nou caz ”Ștefan Radu”?

radu dragusin Florin Bratu Romania Nationala U21 Radu Drăgușin
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 20:14
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 00:22

Radu Drăgușin a refuzat convocarea la naționala U21, după ce a fost, inițial, chemat la lot de Florin Bratu pentru meciurile amicale cu Suedia și Mexic.

Decizia lui Drăgușin vine după ce, la precedenta acțiune a echipei naționale U21, acesta nu a jucat doar nouă minute. Florin Manea, impresarul său, a fost cel care l-a tras la răspundere public pe Florin Bratu pentru această decizie.

„Radu Dragusin a refuzat convocarea la echipa națională Under 21. Astfel, jucătorul de 19 ani nu se va prezenta la acțiunea din luna octombrie, când România U21 are programat un stagiu de pregătire în Spania, unde va întâlni Suedia U20 și Mexico U21. 

Internaționalul român și-a motivat gestul prin dorința de a rămâne la echipa de club pentru a se acomoda, având în vedere că în urmă cu trei săptămâni a fost împrumutat de Sampdoria de la Juventus Torino”, se arată pe site-ul FRF.

În această vară, după ce a bifat patru meciuri sezonul trecut pentru Juventus, Drăgușin a ales să meargă un an împrumut la Sampdoria, pentru a prinde mai multe jocuri. Momentan, fundașul de 19 ani nu a debutat la noua sa echipă de club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!