Nationala

Prima reacție după ce Drăgușin a refuzat convocarea la naționala de tineret: „Bratu l-a întrebat: 'Tu știi cum se joacă la echipa mea?'”

Radu Drăgușin a refuzat convocarea la naționala U21.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 00:22
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 00:44

Fundașul împrumutat de Juventus la Sampdoria a decis să nu accepte convocarea oferită de selecționerul Florin Bratu, după ce a fost rezervă în precedenta acțiune a naționalei de tineret.

Florin Manea, impresarul fotbalistului, a explicat că nu este vorba despre un boicot, ci doar de o decizie personală. Drăgușin vrea să prindă minute la echipa de club, astfel încât să fie în cea mai bună formă la viitoarele convocări.

  • Florin Manea a explicat de ce nu a ajuns Drăgușin la naționala U21: ”Aici joci doar dacă esti titular la echipa de club”

„Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Ne-am asumat faptul că trebuie să joace la echipa de club pentru a juca la națională. A decis că e mai bine pentru el să rămână acolo, să nu țină locul ocupat. 

Dacă ar fi venit, nu ar fi jucat. Asta e filosofia. I s-a spus că trebuie să joace la echipa de club. Mi se pare normal. 

L-am felicitat. E bărbat că și-a asumat acest lucru, să joace înainte să vină la națională! Să vă spun un lucru. El nu a refuzat niciodată vreo convocare. Jucase titular la Juventus și era chemat la U18... Când ți se comunică lucrurile astea spuse de Bratu, te conformezi. A zis că «Aici joci doar dacă ești titular la echipa de club». 

Asta i-a zis Florin Bratu: «Tu știi cum se joacă la echipa mea națională?» Radu i-a răspuns: «Pe valoare».  Bratu a replicat: «Nu! Dacă nu joci la club, nu joci la echipa națională”. 

Vorbeam cu Radu, mi-a zis că e foarte greu pentru el. Prea multă presiune, el vrea să fie liniștit. E decizia lui, eu nu știam. Mă bucur că are coloană vertebrală. Se va concentra la club. 

Ieșirea mea față de Bratu nu a fost absurdă. Era un meci amical. Mi s-a părut ridicol să îl bage 8 minute”, a spus Florin Manea la Telekom Sport. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies