VIDEO EXCLUSIV „Putea să se abțină!” Lăcătuș a comentat conflictul dintre Răzvan Marin și Rădoi de la națională

Marius Lăcătuș (57 ani) a vorbit despre declarațiile lui Răzvan Marin de la finalul meciului cu Macedonia de Nord. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 21:38
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 21:48

Mijlocașul s-a arătat nemulțumit după campania din septembrie de faptul că nu a fost titular decât în meciul cu Liechtenstein, atacându-l astfel pe selecționerul Mirel Rădoi pentru deciziile luate. Atunci, Răzvan Marin puncta că așteaptă să revină la Cagliari, acolo unde este folosit și pe postul pe care dă cel mai bun randament, înțepându-l încă o dată pe Rădoi. 

Selecționerul nu a răspuns criticilor venite din partea jucătorului, iar la ceva timp, mijlocașul și-a prezentat scuzele printr-o postare pe contul său de Facebook. 

  • Razvan Marin

Reacția lui Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș a comentat situația la „Ora exactă în sport”, arătându-se înțelegător față de reacția jucătorului, punctând că orice fotbalist titular la echipa de club își dorește să prindă primul 11 la națională. 

Totodată, 'Fiara' a ținut să explice și planul lui Mirel Rădoi și motivul din spatele deciziei sale de a-l ține pe banca de rezerve pe Răzvan Marin. 

„Eu cred că da (n.r. - că au încheiat conflictul). Se mai întâmplă să ai ieșiri necontrolate. Nu toți jucătorii acceptă acest statut de rezervă. Fie că ești la echipa de club, fie că ești la echipa națională. Când vii din străinătate dintr-un campionat puternic, ca și titular, și ajungi în situația să stai pe bancă la echipa națională... dar în mod cert el trebuie să accepte alegerile pe care le face antrenorul, el știe cel mai bine cum trebuie pregătit jocul. 

Probabil că s-a gândit că joacă titular în Italia meci de meci. La acel meci, Mirel l-a adus titular pe Nedelcu, în fața fundașilor. Cred că putea să se abțină, dar supărarea cred că a fost destul de mare. Sper să fi trecut peste această discuție, și Mirel și Răzvan”, a spus Marius Lăcătuș la PRO X. 

VIDEO - Declarația lui Răzvan Marin de la finalul meciului 

Modifică setările cookies