TRAGERE LA SORTI PRELIMINARII EURO | Romania isi afla grupa de calificare la EURO 2020 IN DIRECT la PRO X, duminica, 13:00. Contra si-a facut deja "grupa ideala"

Contra e la Dublin de Ziua Nationala si nu s-a despartit de steagul Romaniei. Nationala isi afla adversarele din preliminariile pentru EURO duminica, de la ora 13:00, la PRO X!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Decembrie 2018, 21:52
Data actualizarii: Sambata 01 Decembrie 2018, 21:56

Contra isi doreste cea mai usoara grupa, la tragere ca sa ajunga la EURO!

"Mi-am facut asa o grupa ideala, dar sa vedem ce noroc putem sa avem. Am exclus Franta si Germania, nu? Excluse mai multe echipe, dar cel mai mult vreau sa evitam Germania, din urna a doua", a spus Contra.

"El vrea Polonia, sa demonstreze ca putem sa-i batem si noi pe polonezi, dar speram sa avem una mai usoara", a spus si Nicolae Dica, antrenorul FCSB.
 
La Dublin, unde e tragerea la sorti, Contra a fost primit pe aeroport cu muzica traditionala irlandeza! Contra a ratat parada de 1 decembrie.

"Le doresc tuturor romanilor un calduros "La multi ani", multa sanatate, multe bucurii si sa nu ne abandoneze acum, cand avem mai mare nevoie de ei", a mai spus Contra.

Modifică setările cookies