norvegia romania preliminarii EURO 2020 Nationala

Suedezii au inceput deja RAZBOIUL: "Nu e o coincidenta ce se intampla acolo!" Nordicii, speriati de fanii romani: "Speram ca politia din Romania sa ne ceara ajutorul!"

Romania - Suedia se va juca pe 15 noiembrie, ora 21:45, in direct la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Octombrie 2019, 16:52
Data actualizarii: Joi 17 Octombrie 2019, 16:56

Romania are nevoie neaparat de victorie in meciul cu Suedia dupa remiza cu Norvegia, scor 1-1. Suedezii se tem de incidente violente la partida cu Romania.

Martin Fredman, managerul de securitate al Federatiei de Fotbal din Suedia, a declarat ca se teme de eventuale evenimente neplacute la Bucuresti si spune ca ultimele sanctiuni date FRF de catre UEFA sunt o dovada a comportamentului agresiv al fanilor romani.

"Trebuie sa fim putini mai vigilenti cand mergem in Romania. Stim ca acolo la Bucuresti au fost deja probleme cu violenta impotriva fanilor echipelor adverse si ale nationalelor lor. Speram ca politia din Romania sa ceara sprijinul politiei din Suedia. Nu este un pericol concret, dar exista un risc crescut de violenta. Nu este o coincidenta ce se intampla acolo, ca joaca meciurile fara spectatori", a declarat Fredman pentru Aftonbladet.

Modifică setările cookies