Stanciu, cu capul plecat dupa meciul cu Suedia: "Ne-am simtit neputinciosi pe teren! Nu stiu ce ar mai fi de spus!" Ce a declarat despre Contra

ROMANIA - SUEDIA | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Suedia a invins cu 2-0 la Bucuresti si s-a calificat la EURO. Romania a ratat calificarea si mai spera la EURO 2020 doar prin Nations League.

Cu capul plecat si dezamagit. Asa a aparut Nicolae Stanciu la finalul partidei. Stanciu spune ca s-a simtit neputincios pe teren.

"Suntem tristi, dezamagiti. Nu am putut sa ne bucuram fanii. In teren, ne-am simtit neputinciosi. Nu stiu daca am avut o ocazie clara de gol. Nu am nicio explicatie. Ne-a lipsit agresivitatea, un pressing mai ridicat. E bine ca mai avem Liga Natiunilor si sa vedem ce putem scoate de acolo. Din teren, m-am simtit neputincios. La fel si colegii mei. Nu stiu ce ar mai putea fi de spus. Lumea poate sa zica ce vrea, e dreptul lor sa critice. Nu e treaba mea sa comentez despre contractul selectionerului. Nu stiu daca va ramane cu noi si pentru Nations League. Nu sunt eu vestiarul, nu stiu parerile altor colegi, dar eu mi-as dori sa ramana", a declarat Nicolae Stanciu la ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies