Spectatori la meciul dintre Romania si Islanda?! UEFA va lua o decizie luna viitoare! Ce se intampla cu partidele din Nations League

Spectatori la meciul dintre Romania si Islanda?! UEFA va lua o decizie luna viitoare! Ce se intampla cu partidele din Nations League

Meciul dintre Romania si Islanda este cel mai important duel al toamnei pentru 'tricolori'.

Semifinala barajului pentru Euro 2020 este programata pe 8 octombrie, iar in functie de cum va evolua pandemia de coronavirus, UEFA ar putea decide ca meciul sa se joace in prezenta fanilor. 

Miercuri, 19 august, oficialii federatiilor europene si cei ai UEFA au discutat despre posibilitatea ca partidele din septembrie ale echipelor nationale sa se joace cu spectatori in tribune. 

Forul continental a decis ca meciurile din Nations League sa se joace cu portile inchise, dar exista sperante pentru partidele din octombrie. 

UEFA va face o noua analiza a situatiei de pe continent luna viitoare, iar decizia finala va fi anuntata la mijlocul lunii septembrie.

Nationala Romaniei va disputa in lunile urmatoare mai multe partide, atat pentru calificarea la Euro 2020, cat si in Nations League. Toate partidele echipei lui Mirel Radoi vor fi transmise live de PRO TV.

Primul meci al 'tricolorilor' este programat pe 4 septembrie, pe Arena Nationala, cand baietii lui Mirel Radoi primesc vizita Irlandei de Nord. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies