SERBIA - ROMANIA, LUNI 21:45 PROTV | Noua ani de la cea mai mare umilinta a nationalei! Cum arata Romania in 2009, cand pierdea cu 0-5 la Belgrad

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Septembrie 2018, 16:57

	SERBIA - ROMANIA, LUNI 21:45 PROTV | Noua ani de la cea mai mare umilinta a nationalei! Cum arata Romania in 2009, cand pierdea cu 0-5 la Belgrad

Serbia - Romania se vede luni seara, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV | Rezumatele meciurilor din aceasta seara se vad la PRO X de la 22:00.

Noua ani au trecut de la una dintre cele mai mari umilinte ale nationalei Romaniei, daca nu cea mai mare. Pe 8 octombrie 2009, nationala, condusa la acea vreme de Razvan Lucescu, era "masacrata" la Belgrad, de Serbia lui Kolarov, Stankovic si Pantelic. Cinci goluri i-au dat sarbii lui Dani Coman!

Romania a terminat meciul din 2009, de la Belgrad, in genunchi, dupa ce a fost invinsa de Zigic, Pantelic, Kuzmanovic si Jovanovic, de doua ori.

Dupa acel meci, nationala a mai fost lovita de un scandal monstru, dupa ce Adrian Mutu a petrecut pana dimineata alaturi de Ratko Buturovic, un celebru interlop muntenegrean, decedat intre timp in 2013.

Echipa Romaniei in 2009, contra Serbiei

D. Coman - Maftei, Radoi, Chivu, Rat - Ghioane, I. Apostol - D. Varga, Ad. Cristea, Mutu - Marica

Rezerve: Pantilimon, Nesu, C. Lazar, An. Cristea, D. Goian, G. Bucur, B. Mara

Antrenor: Razvan Lucescu

Echipa Serbiei in 2009

Stojkovic - Ivanovic, Vidic, Lukovic, Kolarov - Stankovic, Milijas - Krasic, Jovanovic, Zigic - Pantelic

Astazi, un singur jucator se mai afla in lot! Acela este Aleksandr Kolarov.

Un singur jucator mai e astazi la nationala

Din lotul de 18 de la acel meci, un singur jucator se mai afla acum sub comanda lui Cosmin Contra. Este vorba despre Costel Pantilimon, portar la Nottingham Forest.

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies