Razvan Burleanu Daniel Stanciu FRF MIhai Stoichita Nationala

Salariul lui Răzvan Burleanu la FRF: ”Am văzut un ștat de plată”. Cât încasează Mihai Stoichiță

FRF a emis un comunicat oficial după ce Florin Prunea a declarat că Răzvan Burleanu încasează un salariu lunar de 30.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 19:59
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 19:59
Din articol

Prin intermediul site-ului oficial, FRF a transmis că președintele Federației este remunerat cu 20.000 de lei net, lunar, adică aproximativ 4.000 de euro. Suma a fost confirmată și de Daniel Stanciu, care a dezvăluit cât încasează directorul tehnic Mihai Stoichiță.

”Întâmplător, acum câteva luni, am văzut un stat de plată, apropo de salariul lui Răzvan Burleanu. Eu l-am văzut! Chiar a fost o întâmplare. 20.000 de lei. Știi ce e surprinzător? Sunt mulți conducători, să vezi ce salarii sunt pe la handbal sau pe la baschet. În momentul în care gestionezi un buget de 20 de milioane de euro, nu mi se pare un salariu mare.

Mai dau ceva din casă. M-a surprins salariul foarte mic pe care-l încasează Mihai Stoichiță. E un pic peste 2.000 de euro, dar e puțin în condițiile în care aleargă foarte mult”, a punctat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Merită menționat faptul că în comunicat nu se specifică nimic despre eventuale bonusuri pe care le-ar primi președintele Federației Române de Fotbal.

Ce a transmis FRF

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, lansate de domnul Florin Prunea și preluate de mass-media, Federația Română de Fotbal face următoare precizări:

Salariul lunar al președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro.

Deși ocupă și funcțiile de Administrator SC Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia și Președinte al Academiei Naționale de Fotbal, Răzvan Burleanu nu este remunerat pentru acestea.

Totodată, facem apel la mass-media să nu promoveze declarațiile domnului Florin Prunea care incită la violență și huliganism și care depășesc granițele activității profesionale a președintelui FRF sau ale fenomenului fotbalistic din România”, se arată în comunicatul de presa al FRF.

Modifică setările cookies