Razvan Burleanu Florin Prunea FRF Fotbal intern

Răspunsul FRF, după ce Florin Prunea a susținut că Răzvan Burleanu încasează 30.000 de euro pe lună de la FRF

FRF a transmis un comunicat după ce Florin Prunea a declarat că Răzvan Burleanu încasează un venit lunar de 30.000 de mii de euro în fruntea Federației.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 13:54
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 14:20

Potrivit comunicatului publicat de FRF, Răzvan Burleanu ar încasa un salariu lunar de „20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro”.

Merită menționat faptul că în comunicat nu se specifică nimic despre eventuale bonusuri pe care le-ar primi președintele Federației Române de Fotbal.

Burleanu, salariu de 4 mii de euro

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, lansate de domnul Florin Prunea și preluate de mass-media, Federația Română de Fotbal face următoare precizări:

Salariul lunar al președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro.

Deși ocupă și funcțiile de Administrator SC Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia și Președinte al Academiei Naționale de Fotbal, Răzvan Burleanu nu este remunerat pentru acestea.

Totodată, facem apel la mass-media să nu promoveze declarațiile domnului Florin Prunea care incită la violență și huliganism și care depășesc granițele activității profesionale a președintelui FRF sau ale fenomenului fotbalistic din România”, se arată în comunicatul de presa a FRF.

Modifică setările cookies