Romania - Serbia Ciprian Tatarusanu Romania - Serbia Nations League Romania - Serbia rezultat Romania - Serbia Tatarusanu Nationala

ROMANIA 0-0 SERBIA | "E cel mai prost gazon pe care am jucat vreodata!" Tatarusanu a EXPLODAT dupa egalul cu Serbia! "Nu se putea sta in picioare"

Romania a facut 0-0 cu Serbia pe National Arena. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Octombrie 2018, 18:59
Data actualizarii: Duminica 14 Octombrie 2018, 19:04

La finalul partidei, Ciprian Tatarusanu, eroul Romaniei, a analizat jocul nationalei si a vorbit despre gazonul de pe National Arena. 

Portarul nationalei a criticat gazonul de pe Arena Nationala, despre care spune ca i-a dezavantajat din nou pe elevii lui Contra. 

"Trebuie mai mult curaj, dar si terenul ne-a dezavantajat. Din nou, problema gazonului, care a fost execrabil. Inainte de meci, toata lumea a spus ca avem un gazon perfect, dar cred ca a fost cel mai prost gazon pe care am jucat vreodata", a atacat Tatarusanu. 

"Era mult mai rau ca inainte, nu se putea sta in picioare", a incheiat eroul Romaniei. 

Tatarusanu a declarat ca nu vrea niciun premiu pentru "omul meciului".

"E important ca am luat un punct. Nu primesc niciun premiu pentru omul meciului. Este normal ca acest punct ne avantajeaza la cum a decurs meciul. Daca pierdeam, ei se duceau in fata si nu cred ca mai aveam sansa", a declarat Tatarusanu la finalul partidei. 

Ciprian Tatarusanu a analizat si faza eliminarii lui Tamas. 

"A fost un fault dar in niciun caz de rosu. Sa fii pedepsit de doua ori si penalty, si cartonas rosu, pentru un fault care n-a fost intentionat eu cred ca este prea mult", a explicat portarul nationalei. 

Ciprian Tatarusanu a vorbit si despre atmosfera pe care au facut-o suporterii pe National Arena si a marturisit ca acestia nu aveau niciun motiv sa faca o atmosfera mai frumoasa, avand in vedere rezultatul si stilul de joc adoptat. 

"A fost ok, dar nici suporterii nu au avut motive intemeiate sa faca atmosfera mai frumoasa avand in vedere ca ne-am aparat cam tot meciul", a declarat portarul nationalei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!