Reactia jucatorului surpriza chemat de Contra la nationala: "Am inceput sa plang! Eu am lucrat in vie si am fost ospatar in Italia!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Martie 2019, 13:29

	Reactia jucatorului surpriza chemat de Contra la nationala: "Am inceput sa plang! Eu am lucrat in vie si am fost ospatar in Italia!"

Vasile Mogos, fundas dreapta in Serie B, la Cremonese, a fost chemat in premiera la nationala Romaniei.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Vasile Mogos se afla pe lista preliminara de stranieri anuntata de selectionerul Cosmin Contra pentru meciurile cu Suedia si Feroe.

Mogos s-a nascut in Romania, la Vaslui, dar n-a jucat niciodata in fotbalul romanesc.

A ajuns in Italia cand avea 6 ani, impreuna cu familia lui, si pana acum a schimbat mai multe echipa din Serie B si Serie C.

Mogos evolueaza in prezent la Cremonese, locul 13 in Serie B, si spune ca a fost foarte emotionat cand a aflat vestea convocarii in nationala Romaniei.

"Am primit vestea convocarii cu bucurie si emotie. Cand m-a chemat secretarul clubului la el in birou am crezut ca vrea sa ma anunte ca am primit o amenda. Sunt abonat la amenzi."

"M-a linistit, mi-a zis ca nu e vorba de asa ceva. Cand mi-a spus ca am primit o telegrama de la echipa nationala a Romaniei am inceput sa plang. Omul m-a intrebat de ce plang. I-am spus ca n-are cum sa inteleaga ce simt", a povestit Mogos intr-un interviu pentru Libertatea.

Pana sa faca primii bani din fotbal, la 20 de ani, Vasile Mogos a fost nevoit sa isi castige traiul din diferite job-uri.

"Jucam, dar si munceam. Lucram in vie si am fost si ospatar. Nu mi-e rusine de munca".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
BRAT