Reactia jucatorului surpriza chemat de Contra la nationala: "Am inceput sa plang! Eu am lucrat in vie si am fost ospatar in Italia!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Martie 2019, 13:29

	Reactia jucatorului surpriza chemat de Contra la nationala: "Am inceput sa plang! Eu am lucrat in vie si am fost ospatar in Italia!"

Vasile Mogos, fundas dreapta in Serie B, la Cremonese, a fost chemat in premiera la nationala Romaniei.

Vasile Mogos se afla pe lista preliminara de stranieri anuntata de selectionerul Cosmin Contra pentru meciurile cu Suedia si Feroe.

Mogos s-a nascut in Romania, la Vaslui, dar n-a jucat niciodata in fotbalul romanesc.

A ajuns in Italia cand avea 6 ani, impreuna cu familia lui, si pana acum a schimbat mai multe echipa din Serie B si Serie C.

Mogos evolueaza in prezent la Cremonese, locul 13 in Serie B, si spune ca a fost foarte emotionat cand a aflat vestea convocarii in nationala Romaniei.

"Am primit vestea convocarii cu bucurie si emotie. Cand m-a chemat secretarul clubului la el in birou am crezut ca vrea sa ma anunte ca am primit o amenda. Sunt abonat la amenzi."

"M-a linistit, mi-a zis ca nu e vorba de asa ceva. Cand mi-a spus ca am primit o telegrama de la echipa nationala a Romaniei am inceput sa plang. Omul m-a intrebat de ce plang. I-am spus ca n-are cum sa inteleaga ce simt", a povestit Mogos intr-un interviu pentru Libertatea.

Pana sa faca primii bani din fotbal, la 20 de ani, Vasile Mogos a fost nevoit sa isi castige traiul din diferite job-uri.

"Jucam, dar si munceam. Lucram in vie si am fost si ospatar. Nu mi-e rusine de munca".

Companiile aeriene imploră UE să introducă pașapoarte de vaccinare anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies