Nationala

Presa din Macedonia, sceptică înaintea duelului cu România: ”Este total inacceptabil”

Duelul dintre România și Macedonia de nord se joacă pe PRO TV miercuri, de la ora 21:45.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 20:09
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 21:01

Macedonia de Nord are nevoie de o victorie în duelul cu România pentru a rămâne în cărți pentru un loc în barajul Campionatului Mondial.

Totuși, presa din Macedonia este sceptică în privința acestui meci. Chiar dacă România nu se va putea baza pe Alibec, macedonenii se tem de calitatea și viteza fotbaliștilor de bandă din naționala României.

  • Presa din Macedonia, șceptică înaintea duelului cu România: ”Este total inacceptabil”

”Gazonul din Skopje este într-o condiție jalnică. Rușine Federației pentru că a permis acest lucru. Este total inacceptabil. România, chiar dacă are probleme mari în ofensivă, are câțiva jucători de bandă și mijlocași rapizi. Ei ne pot termina pe contraatac dacă oboseala jucătorilor noștri se va vedea.

Cu toate acestea, România este în criză în ceea ce privește atacul. Cel mai bun atacant, Denis Alibec s-a accidentat în meciul cu Islanda și nu este în lot. Singurul număr 9 din lot este Jovan Markovic care are doar două convocări la națională, ambele săptămâna aceasta.

Încă putem învinge România, dar va fi nevoie de un efort de echipă și o susținere puternică din tribune”, au scris cei de la Macedonian Football.

CITESTE SI

Modifică setările cookies