mihai pintilii Echipa Nationala de Fotbal edward iordanescu FCSB Nationala

Pintilii, primele declarații după ce a refuzat propunerea lui Iordănescu de a fi secundul naționalei! Ce a spus despre selecționer

Mihai Pintilii (37 ani) a refuzat propunerea primită din partea lui Edward Iordănescu.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 16:32
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 16:35

Selecționerul naționalei l-a dorit pe Pintilii, antrenorul secund de la FCSB, alături de el pe banca tehnică a României. Cei doi au colaborat în mandatul lui Iordănescu pe banca roș-albaștrilor, iar tehnicianul și-a dorit ca fostul fotbalist să îi fie secund la națională. 

În ciuda dorinței lui Iordănescu jr, Pintilii a decis să rămână la FCSB, iar la conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova a oferit noi detalii!

Mihai Pintilii: „Au contat mult și declarațiile lui, m-au emoționat!”

Secundul lui Toni Petrea l-a înlocuit pe tehnicianul infectat cu Covid-19 la conferința de presă, iar acolo a avut ocazia să vorbească și despre decizia de a rămâne la FCSB. Pintilii a dezvăluit că a dorit să rămână în special pentru a întoarce încrederea pe care clubul i-a oferit-o. 

Totodată, secundul roș-albaștrilor a declarat și că Mihai Stoica, managerul general al echipei, cel care a anunțat că Pintilii va rămâne, a avut un rol important în decizia sa. Declarațiile făcute de oficialul FCSB-ului l-au emoționat pe fostul fotbalist, care a ales să rămână la vicecampioana României. 

Mihai Pintilii a vorbit și despre Edward Iordănescu, având doar cuvinte de laudă la adresa noului selecționer, evidențiind cât de profesionist este fostul antrenor de la FCSB. 

„Sunt la FCSB, am ales drumul ăsta și merg până la capăt. Pentru că acest club mi-a dat tot ce mi-am dorit și acest club mi-a făcut un nume în fotbal. Un pas înainte poate să fie și aici, nu se știe. Îi mulțumesc lui Edi pentru că m-a sunat și mi-a propus.

Au contat foarte mult și declarațiile pe care le-a făcut MM într-o emisiune, m-au emoționat foarte mult. Eram acasă, cu familia, și m-a emoționat. A contat ce a zis MM.

Avem jucători valoroși la echipa națională, avem jucători tineri. Cred că Edi va face față cu brio, am lucrat cu el și ca jucător, și ca antrenor. Clar ai ce să înveți de el și îți explică, doar dacă nu vrei nu înțelegi. Am mare încredere și cred că va reuși”, a declarat Pintilii la conferința de presă. 

Modifică setările cookies