Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV "Pintilii făcea un pas greșit dacă pleca la națională!' Un UEFAntastic explică de ce și FCSB are de câștigat

Florin Lovin, fostul mijlocaș al roș-albaștrilor, și-a spus opinia despre decizia lui Mihai Pintilii, antrenor secund la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 12:39
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 13:22

Dorit în staff-ul lui Edi Iordănescu pe banca tricolorilor, Mihai Pintilii se pare că ar fi refuzat oferta federalilor. Anunțul făcut azi de Mihai Stoica, manager general la FCSB, îi determină acum pe Răzvan Burleanu și colegii săi să continue căutările.

Șefii de la Casa Fotbalului au decis ca Florin Constantinovici și Leontin Toader, secunzi în mandatul lui Mirel Rădoi, să rămână și în echipa lui Iordănescu junior, dar staff-ul trebuie completat.

Opinia lui Florin Lovin despre decizia lui Pintilii

În direct la Ora Exactă în Sport, Florin Lovin, fost component al echipei care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA, susține că Pintilii a luat decizia corectă și, implicit, și FCSB are de câștigat. 

"Într-un vestiar având în vedere că FCSB nu mai are jucătorii de mare experiență, erau în vremurile noastre Mirel Rădoi, apoi Pintilii, Boruiceanu, e esențial să-l ai pe Pintilii în cadrul grupului, să nu uităm că-l au acolo și pe Ovidiu Petre, care a avut probleme medicale, dar a trecut peste ele. Eu zic că făcea un pas greșit dacă pleca la națională", a declarat Florin Lovin, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Pintilii a rămas în staff-ul FCSB-ului după ce s-a retras din cariera de jucător. În contextul în care fostul mijlocaș nu va mai face pasul către tricolori, cele mai mari șanse de a deveni secund le are Adrian Iencsi, ultima dată antrenor la Rapid. 

Iencsi a jucat de 30 de ori pentru națională și a marcat un gol. 

Modifică setările cookies