VIDEO EXCLUSIV Panoul, 'înclinat' ca naționala în Israel! :) Selecționerul a avut probleme în startul interviului: „Asta mai lipsea!”

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 00:12
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 00:14

Naționala României nu a reușit să îi aducă prima victorie lui Edward Iordănescu în calitate de selecționer. 

După eșecul cu Grecia, 0-2, de la debutul lui Edward Iordănescu pe banca tehnică a naționalei României, „tricolorii” au fost la 45 de minute distanță de a-i aduce victoria selecționerului, însă au cedat în a doua parte a meciului cu Israel, 2-2. Alexandru Cicâldău și Dennis Man au marcat pentru România în prima repriză, însă Dabbur a profitat de erorile în lanț ale defensivei naționalei noastre pentru a marca de două ori în a doua parte. 

Edward Iordănescu, 'victima' panoului la interviul de la finalul meciului 

Selecționerul a fost protagonistul unui moment amuzant în startul interviului de la finalul meciului. Întrebat despre jocul din această seară de reporterul PRO TV, Iordănescu nu a apucat să răspundă pentru că panoul din spatele său a căzut peste el, făcându-l să zâmbească pe tehnician. 

Iordănescu s-a arătat amuzat de moment și a răspuns pe măsură: „La câte s-au întâmplat, asta mai lipsea, să îmi cadă și panoul în cap!” 

Declarațiile lui Edward Iordănescu de la finalul meciului 

„Hai să analizăm contextul, e final de acțiune, un context greu pentru noi, știți ce greu ne-a fost, salut efortul echipei. Au fost multe momente bune, am arătat un fotbal bun, am arătat că ne putem organiza foarte bune, cred că dacă eram puțin mai inspirați am fi putut pleca cu un rezultat pozitiv. 

Am avut două adversare competitive, să fim obiectivi, o primă repriză foarte bună, am stat bine în teren, am controlat zonele. Prima repriză a fost totală, din punctul meu de vedere, în a doua am pierdut din energie, din agresivitate. Mă așteptam să se întâmple asta din ce a fost zilele astea, am avut și ocazii de 3-0 în prima repriză, și în a doua am avut câteva situații bune. 

Prin ce am trecut, au fost nopți albe, în fiecare dimineață ne trezeam și aflam vești proaste. Sunt pregătit pentru orice critică, știu unde am venit, mi-am asumat, cred în potențialul echipei. Dacă nu facem front comun, vă spun din intimitate, e un grup care are nevoie de sprijin. 

Criticați-mă pe mine, nicio problemă, dar mi se par și lucruri care sunt departe de ce înseamnă minimum de bun simț. Se vorbește despre un antrenor nou-venit, la trei zile, care a avut jucători îmbolnăviți prin camere, că nu a schimbat jocul echipei. 

Pleacă Iordănescu, o luăm de la capăt. Eu cred că echipa are potențial și vom arăta mai multă forță, e o echipă care are nevoie de sprijin. Am debutat și jucători tineri, am adus și jucători care au scăzut și media de vârstă. Sprijiniți echipa pentru că are nevoie și în această seară am arătat momente de fotbal bun”, a spus Edward Iordănescu la finalul partidei. 

VIDEO Rezumatul meciului Israel - România 2-2 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!