Nu-l asculta nimeni pe Radoi?! Concluziile lui Marica dupa declaratiile selectionerului de la finalul meciului: "Inteleg ca le-a transmis tot, dar reactia a lasat de dorit!"

Selectionerul Romaniei s-a declarat dezamagit de atitudinea jucatorilor sai in meciul cu Armenia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Martie 2021, 21:40
Data actualizarii: Miercuri 31 Martie 2021, 21:48

Declaratiile lui Radoi au fost pe placul lui Marica, cel care a criticat deciziile selectionerului in repetate randuri. Mai mult decat atat, fostul jucator i-a criticat pe fotbalisti ca nu au ascultat indicatiile selectionerului. 

"Sesisez faptul ca le-a spus de toate aspectele, mi-a placut cum a citit jocul si cum a vazut. Am remarcat si eu atitudinea lor si deranjul din aparare. Inteleg, din ce ne-a spus el, ca majoritatea lucrurilor s-au spus la antrenamente. 

M-a deranjat sa vad ca nu am avut atitudine, ambitie, orgoliu. Asa este pana la urma, nu joci pentru antrenor, pentru orgoliu, joci pentru tara. 

E un semn de intrebare si pentru Mirel Radoi, daca mesajul pe care il transmite e asimilat, din ce s-a vazut in teren, nu s-a vazut acest lucru. 

Mi se pare normal sa nu ia o decizie la cald, dar e clar ca trebuie sa iti pui semne de intrebare, mai ales cand pierzi cu Armenia. E si filosofia lui Mirel, aceea de a juca de la egal la egal, ne-a spus-o de multe ori, trebuie sa si-o asume. In rest, ramane si la decizia celor din Federatie, daca au fost inspirati dupa experienta Daum, cu Mirel, care totusi nu avea 

Mie mi-a placut discursul lui Mirel, inteleg ca au fost transmise toate lucrurile jucatorilor, a citit jocul foarte bine, insa reactia jucatorilor a lasat de dorit. Am vazut nenumarare greseli de la jucatorii cu experienta, de la care aveam asteptari mari. Stim ca avem probleme, suferim in continuare si nu facem nimic", a spus Ciprian Marica la PRO X.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!