Nationala

"Nu avem trasaturile necesare pentru a ne domina adversarii!" Cum trebuie sa fie antrenorul echipei nationale in viziunea lui Raducioiu

Romania s-a impus cu 5-3 in meciul amical jucat cu Belarus pe arena "Ilie Oana" din Ploiesti. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Noiembrie 2020, 10:01
Data actualizarii: Joi 12 Noiembrie 2020, 10:04

La finalul partidei, Florin Raducioiu a comentat evolutia echipei nationale si a vorbit despre viitorul pe care il prevede pentru "tricolori".

Fostul atacant a declarat ca, din punctul lui de vedere, Romania are nevoie de un antrenor pragmatic, care sa poata pregati jucatorii pentru contraatacurile rapide. 

"Eu nu cred ca putem sa dominam adversarii, pentru ca e vorba de niste trasaturi pe care noi nu le avem. As vrea un antrenor care sa dea un joc realist echipei nationale. Prudenta, concentrare in aparare, actiuni simple, joc eficient. Ma intereseaza ca nationala sa fie prezenta la turneele finale.

Printr-un joc simplu de contraatac, sa castigam meciurile. Vreau sa vad tranzitie pozitiva, acea caracteristica trebuie sa fie aratata mai tot timpul de echipa nationala. Un antrenor care sa plece de la premisa ca nu luam gol, iar prin aceste contraatacuri rapide sa putem castiga meciuri. Nu avem trasaturile necesare pentru a ne domina adversarii", a spus Florin Raducioiu, potrivit Telekom Sport.

In perioada urmatoare, echipa nationala va infrunta Norvegia (15 noiembrie) si Irlanda de Nord (18 noiembrie), ambele partide urmand a fi transmise IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies