Andrei Stoica bate dupa 2 ani in Romania si vrea sa incheie anul cum stie mai bine: cu un K.O! Lupta va fi in direct pe PRO X

De la Ferma, direct in ring! Andrei Stoica se se va bate in Romania la sfarsitul acestui an.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 21:13
Data actualizarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 21:15

Andrei Stoica se bate in cea mai tare promotie de kick-boxing din Asia, unde e la un pas de titlu. El va lupta si in gala lui Morosanu.

"Acasa ma simt cel mai bine, oriunde m-as lupta in toata lumea asta. E destul de ciudat sa te lupti printre straini, prin alte tari", a spus Stoica, pentru PRO TV.

Stoica va lupta cu un adversar din Moldova pe care l-a mai invins de doua ori. Gala lui Morosanu de la Cluj va fi pe 4 decembrie, in direct la PRO X, de la 20:00.

"Cred ca asta va fi duelul decisiv inainte de meciul pentru titlu, cel mai important meci din cariera mea, iar eu trebuie sa termin cu o victorie in acest meci", a spus Stoica.

Stoica vrea sa uite cat mai repede acest an, in care a fost nevoit sa se antreneze mai mult pe acasa din cauza virusului.

"Speram sa nu ne mai intalnim cu el vreodata. Cand o sa spunem peste 20-30 de ani 2020 o sa fie ca un fel de bau-bau", a incheiat Stoica.  

Modifică setările cookies