Norvegia Cosmin Contra Romania Romario Benzar UEFA euro 2020 Nationala

NORVEGIA - ROMANIA 2-2 | Lovitura pentru Contra dupa meciul de la Oslo! Doi jucatori vor parasi cantonamentul nationalei

Romania a salvat incredibil un egal in partida cu Norvegia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2019, 21:35
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2019, 08:56

Nationala Romaniei spera din nou intr-o calificare la Campionatul European din 2020 dupa egalul extrem de important pe terenul Norvegiei, una dintre contracandidatele la calificare a echipei lui Cosmin Contra. Selectionerul a apelat la o formula de start inedita iar pariul sau a functionat pana la urma.

Una dintre surprizele lui Cosmin Contra a fost titularizarea lui Alex Chipciu in flancul drept al apararii in dauna lui Romario Benzar. Chipciu a jucat pe acest post la Sparta Praga si Anderlecht, insa la nationala a fost folosit mai avansat. Contra a ales sa surprinda si tactica a reusit, Chipciu avand o evolutie excelenta.

Benzar nu joaca impotriva Maltei

Cel mai probabil, Chipciu isi va pastra locul de titular si in partida cu Malta de luni seara, ora 21.45 in direct la Pro TV. Alternativa lui Cosmin Contra, Romario Benzar, pica pentru partida cu Malta. Benzar va parasi cantonamentul nationalei din cauza unor probleme personale.

De asemenea, Dragos Grigore nu va putea juca luni, fiind suspendat, in timp ce Claudiu Keseru este incert.

Modifică setările cookies