Noi cu cine jucam de fapt? :)) Confuzie la nationala U21 in cantonamentul din Spania! Cu ce selectionata vor juca pustii lui Mirel Radoi!

Noi cu cine jucam de fapt? :)) Confuzie la nationala U21 in cantonamentul din Spania! Cu ce selectionata vor juca pustii lui Mirel Radoi!

Nationala U21 se pregateste in Spania pentru Campionatul European de Tineret.

Mirel Radoi ii pregateste pe tricolorii "mici" in cantonamentul din Spania pentru meciurile de la Campionatul European de Tineret din vara acestui an. Romania U21 a disputat deja primul amical, pierdut insa impotriva Spaniei, scor 0-1.

FRF a anuntat initial ca nationala de tineret va juca o partida amicala cu selectionata U21 a Danemarcei, calificata la turneul din vara, insa adversarul este altul. Oficialii Federatiei au revenit si au spus ca Romania va juca impotriva nationalei U20 a danezilor, in timp ce selectionata U21 joaca in aceasta seara cu Franta, la Brest.

"Staff-ul tehnic U21 a gandit in strategia de pregatire a turneului final Euro 2019 disputarea a doua partide amicale, dintre care una cu un adversar de calibru calificat la Campionatul European.

Cu privire la a doua partida, a fost ales un adversar, Danemarca, ce urmeaza sa utilizeze o generaţie mai tanara decat cea U21 calificata la Euro 2019, generaţie de jucatori nascuţi incepand cu 1 ianuarie 1998 care, in contextul preliminariilor Euro 2021, reprezinta Danemarca U21. Situaţie pe deplin cunoscuta şi chiar optima in contextul strategiei menţionate.

Avand in vedere faptul ca Romania nu are o reprezentativa U20 iar suporterii sunt familiarizaţi cu titulatura U21, a fost folosita aceasta, cu atat mai mult cu cat preliminariile Euro 2021 se aflau aproape de start iar in aceasta luna au inceput. A fost şi este exclusiv o decizie legata de comunicarea cu fanii", a transmis departamentul de comunicare al Federatiei Romane de Fotbal, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies