SPANIA U21 - ROMANIA U21 1-0 | Ionut Radu: "S-a vazut diferenta intre campionate!" Mesajul capitanului inainte de partida Suedia - Romania, sambata la Pro TV

Romania U21 a fost invinsa in partida amicala cu Spania U21.

Capitanul nationalei Romaniei, Ionut Radu, a laudat la randul sau atitudinea nationalei Romaniei U21, asa cum a facut-o si selectionerul Mirel Radoi. Radu a semnalat insa diferenta mare de calitate intre campionatul din Romania si La Liga.

"Ma simt asa si asa, pana la urma sunt sigur ca ne-am fi putut descurca mult mai bine. Pana la urma echipa a dat totul astazi, s-a vazut ca am avut cateva lucruri lipsa si sunt sigur ca daca vom analiza erorile, la vara vom arata mult mai bine.

Au fost multi jucatori noi care au fost pentru prima data la nationala de tineret, dar in faza defensiva am stat foarte bine, baietii au stat cum trebuie si am aratat ceea ce am aratat si pana acum ca avem stabilitate pe linia defensiva.

Puteam mai mult, daca incercam sa jucam mai mult, sa iesim la pasa, ar fi putut sa arate altfel meciul din aceasta seara. Am jucat cu una dintre cele mai valoroase nationale din Europa si a fost un meci destul de bun. Trebuie sa analizam erorile si trebuie sa luam si partea plina a paharului pentru European.

Trebuie sa ne concentram pe European, dupa vom vedea (cine merge la nationala mare). E o diferenta foarte mare (intre campionatul Spaniei si cel al Romaniei) de joc, de mentalitate. Si s-a vazut si in seara asta, ei jucau foarte linistiti, noi cand aveam mingea ei veneau in pressing si nu stiam ce sa facem. Nu eram lucizi si s-a vazut, e o diferenta mare" a spus Ionut Radu dupa partida.

"Sa dea tot ce au mai bun pe teren si sa ne faca mandri pe noi cei de la Under 21" a spus Radu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies