Cu ce echipa din Liga I tine Ionut Radu! Portarul nationalei U21, dat de gol de un coleg: "Pai nu a jucat acolo? A uitat de unde a plecat?!"

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Martie 2019, 18:41

	Cu ce echipa din Liga I tine Ionut Radu! Portarul nationalei U21, dat de gol de un coleg: "Pai nu a jucat acolo? A uitat de unde a plecat?!"

Ionut Radu, portarul Genoai si al nationalei U21 a Romaniei, este dinamovist, spune fundasul Ricardo Grigore.

Ionut Radu a jucat la juniori atat la Dinamo, cat si la FCSB. El a ramas suporter al "cainilor", spune fundasul Ricardo Grigore.

Ricardo Grigore l-a "deconspirat" pe Ionut Radu dupa meciul disputat de nationala U21 in Spania si pierdut cu 0-1.

Jucatorii de la U21 au exersat loviturile de la 11 metri la un antrenament, iar Ricardo Grigore nu a reusit sa-i dea gol lui Radu.

"Am vrut sa-i dau moral. Este colegul meu si vreau sa-l ajut. Trebuie sa ne ajutam intre noi la nationala.

Are nevoie de moral, ca e timorat cand ma vede. Poate pentru ca joc la Dinamo, poate de-asta! El tine cu Dinamo. Nu a jucat la Dinamo? A uitat de unde a plecat? Uita cine l-a ajutat in viata? La Steaua ce a fost? A fost si el pe acolo, dar la Dinamo s-a format!

Ma bucur pentru el pentru ca face niste meciuri foarte bune si ne ajuta si pe noi la nationala. Ma bucur foarte mult ca sunt aici si multumesc domnului Radoi ca imi da incredere inteleg foarte bine si cu ei, sunt colegii mei", a spus Grigore.

Activitatea economică în zona euro, cel mai rapid ritm de creştere din ultimii 15 ani
BRAT
Modifică setările cookies