SPANIA U21 - ROMANIA U21 1-0 | Reactia lui Mirel Radoi dupa infrangere! Semnalul de ALARMA tras de selectioner: "Avem o PROBLEMA!"

Nationala Romaniei U21 a fost invinsa in partida amicala cu Spania, detinatoare a 4 trofee europene si finalista la ultima editie.

Selectionerul nationalei de tineret, Mirel Radoi, s-a declarat multumit de evolutia echipei Romaniei U21 din partida amicala cu Spania U21. Radoi a semnalat si o posibila problema pentru EURO 2019 la fazele fixe, Romania fiind in grupa cu Franta, Croatia si Anglia.

"Cred ca a fost o partida asa cum ne asteptam, destul de dificila. Am incercat sa ne ridicam la nivelul partidei si cred ca in multe momente am facut-o. Din punct de vedere tactic, in prima repriza am suferit, si chiar si din punct de vedere al intensitatii.

Am avut probleme cu cei 2 mijlocasi laterali care stateau foarte mult la margine, nu inchideau spatiul din centru si mereu cei 2 interi de la spanioli se eliberau intre linii si aici unul dintre fundasii centrali iesea foarte tarziu si faceam diagonala defensiva in 3 foarte tarziu.

Daca vorbim din punct de vedere al determinarii, sunt foarte multumit. Unele aspecte tactice au fost acoperite chiar daca nu asa cum ne doream si e normal, nu am avut timp decat 30 de minute sa facem antrenament tactic. E clar ca sunt jucatori care pot fi in lotul pentru EURO 2019. Sa nu uitam ca nu mai putin de 9 jucatori sunt in lotul echipei mari.

Nu neaparat este o chestie legata de omogenitate (greseala de la gol), este o problema pe care o avem ca si talie. De asta incercam sa tinem mereu 3 jucatori sus ca sa fortam adversarul sa aduca mai putini jucatori in careu.

Nu putem fi siguri daca rezultatul ar fi fost altfel (daca erau jucatorii convocati la nationala mare), poate jocul ar fi aratat diferit si aici ma refer la calitatea jucatorilor (absenti), dar cei care au jucat in aceasta seara sunt multumit de atitudinea lor si de felul cum au evoluat. Multi din ei au fost pentru prima data la echipa nationala.

Toate lucrurile astea nu vreau sa para ca si cum ar fi scuze, dar sa nu uitam de diferenta dintre campionatul din Romania si campionatul din Spania" a spus Mirel Radoi in conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies