Adrian Mutu Romania U21 Nationala Mutu ataca la U21 cu Man si Mihaila! AICI lotul nationalei de tineret pentru meciurile cu Finlanda si Malta! 4 jucatori de la FCSB, 6 de la Viitorul si 3 de la CFR in echipa

Mutu ataca la U21 cu Man si Mihaila! AICI lotul nationalei de tineret pentru meciurile cu Finlanda si Malta! 4 jucatori de la FCSB, 6 de la Viitorul si 3 de la CFR in echipa

Mutu debuteaza oficial pe banca nationalei de tineret in direct la PRO TV!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 August 2020, 21:07
Data actualizarii: Joi 27 August 2020, 21:10

Romania joaca pe 4 septembrie in Finlanda (19:00), iar 4 zile mai tarziu in Malta.

Mutu profita de neconvocarile lui Mihaila si Man la nationala mare. Cei doi sunt in lot pentru dubla de la inceputul lui septembrie.

Cei 24 de jucatori din lotul U21 pentru cele doua partide din septembrie sunt:
Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iasi), Horatiu Moldovan (UTA Arad)
Fundasi: Denis Harut (FC Botosani), Andrei Ratiu (ADO Den Haag), Alexandru Pascanu (CFR Cluj), Andrei Chindris (FC Botosani), Virgil Ghita (FC Viitorul), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Oprut (Hermannstadt)
Mijlocasi: Marius Marin (AC Pisa), Carlo Casap (FC Viitorul), Catalin Itu (CFR Cluj), Olimpiu Morutan (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Dennis Man (FCSB), Valentin Mihaila (Universitatea Craiova), Alexandru Matan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj)
Atacanti: George Cimpanu (FC Botosani), George Ganea (FC Viitorul)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!