Mirel Radoi nu a mai suportat acuzele si a raspuns: "Pot sa fiu rautacios pentru 10 secunde?" Ce l-a deranjat pe selectioner

Mirel Radoi Cristoph Daum Echipa Nationala Nationala Mirel Radoi nu a mai suportat acuzele si a raspuns: "Pot sa fiu rautacios pentru 10 secunde?" Ce l-a deranjat pe selectioner
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2019, 16:25
Data actualizarii: Joi 19 Decembrie 2019, 16:29

Mirel Radoi a fost deranjat de faptul ca este acuzat ca nu are experienta.

Radoi a preluat echipa nationala de la Cosmin Contra si la 38 de ani este cel mai tanar selectioner din Europa. Mai multi oameni de fotbal, printre care si Victor Piturca au spus ca lui Radoi ii va fi dificil la echipa nationala, din cauza lipsei de experienta. 

"Pot sa fiu rautacios pentru 10 secunde? Cristoph Daum ce experienta avea? Eu am mai mare experienta ca selectioner in acesti doi ani, decat ca antrenor.

Urme de indoiala vor fi si daca ma duceam la o echipa de club. Toti cei care sunt membri in Comisia Tehnica ma vor ajuta. Dupa ce vor veni echipele romanesti in cantonament un membru de la noi va fi prezent la cel putin trei antrenamente dintr-un ciclu saptamanal.

Vor urmari indicatiile antrenorului, situatia lor dupa antrenament si raportul dintre jucatorii selectionati si colegii lor. Nu avem niciun meci pana atunci si nu avem alte informatii in afara celor ramase de la Cosmin. Si atunci trebuie sa ne folosim de absolut orice informatie. Am cerut un amical, dar ne-am lovit de programul UEFA", a spus Radoi pentru digi.

Mirel Radoi va debuta pe banca echipei nationale in semifinala play-off-ului pentru Euro 2020. Tricolorii o vor intalni pe Islanda, pe 26 martie 2020.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!