Mirel Radoi stie cu cine va ataca meciurile de la Jocurile Olimpice! Ce jucatori de peste 23 de ani va convoca selectionerul

Mirel Radoi stie cu cine va ataca meciurile de la Jocurile Olimpice! Ce jucatori de peste 23 de ani va convoca selectionerul

Radoi isi face planurile de viitor.

Chiar daca a fost numit selectioner la echipa de seniori, Mirel Radoi a pus o conditie importanta: sa fie prezent pe banca la Jocurile Olimpice, cu echipa de tineret pe care a dus-o pana in semifinalele EURO 2019.

La competitia olimpica, in lot pot fi prezenti 3 jucatori de peste 23 de ani, iar selectionerul a dat indicii legate de acest lucru.

"Da, voi merge si la Olimpiada, am cerut asta de la început. Va fi o perioada dificila, cu meciuri in preliminariile cupelor europene. Nu stim exact cum va fi atunci. Se poate intampla orice cu jucatorii pana atunci.

Am voie la trei jucatori peste 23 de ani. Este o lista in care sunt mai multi jucatori, dar se poate intampla orice. Daca ar fi sa aleg acum ar fi Stanciu, Nistor, Budescu, Alibec. Dar mai sunt si altii", a spus Radoi, la DigiSport.

Primul meci pentru fostul international din postura de selectioner la echipa mare va fi contra Islandei, in barajul pentru EURO 2020, pe 26 martie.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au loc in perioada 24 iulie - 9 august 2020.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies