Mihai Stoichita a dat cartile pe fata! "Tentatia a fost mare pentru Radoi si Mutu" Ce a spus despre Armenia

Echipa Nationala Mutu radoi stoichita Nationala Mihai Stoichita a dat cartile pe fata! "Tentatia a fost mare pentru Radoi si Mutu" Ce a spus despre Armenia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Decembrie 2020, 19:20
Data actualizarii: Marti 08 Decembrie 2020, 19:25

Mihai Stoichita a vorbit despre sansele Romaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. 

Romania se va dueal in grupa J cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein.

"Suntem favoriti la locul 2, nu putem sa spunem ca suntem sub celelalte echipe cu exceptia Germaniei.

Cu Islanda a fost un moment nefericit, o zi proasta a Romaniei, un mister. Daca vrem sa ajungem pe locul 2 trebuie sa castigam cu echipele din urnele inferioare" a declarat Mihai Stoichita pentru Liga DigiSport.

Oficialul FRF nu a crezut niciodata ca Radoi si Mutu vor pleca de la echipele nationale. Mirel a fost dorit la Craiova, dupa demisia lui Bergodi, iar Adrian Mutu a fost in atentia lui Nelutu Varga la CFR Cluj. 

"Nu mi-a fost frica sa-i pierd pe Radoi si pe Mutu, chiar daca tentatiile au fost mari, e laudabil ca sunt apreciati si ca sunt cautati de echipe importante, e un merit al scolii de antrenori de la noi" a spus Stoichita.

Stoichita a fost selectionerul Armeniei si a spus ca ii va usura misiunea lui Radoi. Oficialul FRF a glumit pe subiectul ca este prieten cu mama armeanului Henryk Mkhitaryan.

"Am sa vorbesc cu doamna Mkhitaryan sa nu-i dea drumul sa vina la convocarea federatiei! Am lucrat cu ea, era secretara la federatie cand eram eu acolo", a spus Stoichita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!