Stranieri BREAKING NEWS | A pierdut alegerile la FRF, dar a SEMNAT in alta tara! Pentru ce echipa nationala va lucra Ionut Lupescu: sanse mari sa fie PREZENT la MONDIAL

A pierdut alegerile la FRF, dar a SEMNAT in alta tara! Pentru ce echipa nationala va lucra Ionut Lupescu: sanse mari sa fie PREZENT la MONDIAL

Ionut Lupescu a semnat cu o federatie de fotbal si va ocupa functia de director tehnic.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Octombrie 2020, 16:12
Data actualizarii: Sambata 17 Octombrie 2020, 16:47

Dupa ce a pierdut alegerile la FRF, fostul mare international roman si-a gasit un angajament pentru a ajuta o alta echipa nationala.

Ionut Lupescu ar fi semnat pentru functia de director tehnic al Federatiei de Fotbal din Arabia Saudita, anunta Telekom Sport.

Conform sursei citate, romanul a fost ademenit cu un contract tentant, iar arabii vor sa profite de experienta pe care Ionut Lupescu o are in fotbalul international.

Lupescu are sanse mari sa fie prezent cu Arabia Saudita la Campionatul Mondial din 2022, Qatar. Echipa nationala este in acest pe locul 2 in grupa cu Uzbekistan, Singapore, Yemen si Palestina. Arabia Saudita este la doar un punct in spatele liderului Uzbekistan, insa are un meci mai putin disputat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!