Romania Echipa Nationala Mirel Radoi Nations League Nationala Jucatorii nationalei lui Radoi, testati in cantonament! La ce au fost supusi "tricolorii" inainte de meciurile cu Irlanda de Nord si Austria

Jucatorii nationalei lui Radoi, testati in cantonament! La ce au fost supusi "tricolorii" inainte de meciurile cu Irlanda de Nord si Austria

Echipa nationala a Romaniei pregateste duelurile cu Irlanda de Nord si Austria din Nations League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 17:48
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 17:50

Jucatorii convocati de Mirel Radoi pentru cele doua partide se afla acum la Mogosoaia. In aceasta dimineata, staff-ul medical s-a ocupat de recoltarea unor probe pentru a le realiza un set complet de analize. 

"Pentru ca prin analize de sange si de urina sunt verificati toti parametrii medicali si se poate aprecia inclusiv starea de oboseala neuromusculara sau nivelul de hidratare. In acelasi timp, orice eventuale dezechilibre bio-chimice descoperite sunt rapid corectate", au declarat membrii staff-ului medical, potrivit site-ului Federatiei Romane de Fotbal. 

Fotbalistilor le-au fost facute si analize ale compozitiei corporale. 

Echipa nationala a Romaniei va juca pe 4 septembrie cu Irlanda de Nord si pe 7 septembrie cu Austria. Cele doua meciuri vor fi transmise in direct, de la ora 21:45, de PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!