Romania - Bosnia liviu ungurean Romania Nationala

VIDEO Jucătorii naționalei, certați chiar pe gazon de liderul galeriei Rapidului: ”Să le fie rușine! Aici e Giulești, se iubește fotbalul”

După meciul România - Bosnia 4-1, ”tricolorii” au fost ”certați” pe gazon chiar de liderul galeriei Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 13:26
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 13:27

Nu toți jucătorii naționalei au salutat galeria după fluierul de final al partidei. O bună parte a jucătorilor a mers direct la vestiare, lucru care l-a deranjat pe Liviu Ungurean, zis ”Bocciu'”. Liderul galeriei rapidiste, prezent la partidă alături de o parte a fanilor giuleșteni, a transmis un mesaj ferm către jucătorii care nu și-au salutat fanii după finalul partidei.

Printre cei care au venit în fața galeriei după final s-au numărat Nicolae Stanciu, dar și portarul Horațiu Moldovan, de la Rapid.

„Băi, băieți! Transmiteți-le celorlalți băieți să le fie rușine, pentru că aici, în Giulești, după fiecare meci, că e victorie sau înfrângere... cum noi suntem alături de voi și nu ținem cont de la ce echipe veniți, vrem și noi același respect de la voi! Vă rog frumos, transmiteți în vestiar că nu e frumos ce-au făcut. E bucuria victoriei, trecem peste. 

Aici trebuie să stați cu noi, să cântăm puțin împreună. Aici e Giulești, se iubește fotbalul! Noi aici iubim fotbalul, vă iubim pe toți indiferent de unde veniți. Aici jucați la echipa națională și așa e în Giulești”, a spus ”Bocciu'”, care a fost aplaudat de fanii prezenți după discursul său.

@dsproberto România-Bosnia 4-1 #Rou #Bih Nu sunt rapidist, dar sunt de acord cu el #respect #fotball #fotbal #Romania #unitisubtricolor???????? #tricolorii #nationsleague #uefanationsleague #hooligans #fans #suporteri #suporteri #soccer #rapid #Giulesti #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #fy ♬ sunet original - Roberto DSP

România - Bosnia 4-1. Retrogradăm în Liga C

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies