Romania - Bosnia Dennis Man Nations League Nationala

România - Bosnia 4-1 | Dennis Man a dezvăluit ce le-a transmis Iordănescu Jr. jucătorilor după victoria din Giulești

România a câștigat cu 4-1 în Giulești meciul cu Bosnia și Herțegovina, însă a retrogradat în Liga C din Nations League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:17
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:17

Dennis Man nu a stat pe gânduri și a vorbit despre meciul cu Bosnia, evidențiind faptul că victoria este bună pentru moral. Totodată, fotbalistul de la Parma a precizat ce le-a transmis Edi Iordănescu jucătorilor la vestiar, după fluierul final al centralului.

Man: „Ne-a zis să dăm tot pentru acest tricou”

„O victorie bună pentru moral, din păcate retrogradăm. Cred că cu acest meci putem pleca încrezători pe viitori, putem construi o echipă națională mai bună. 

(n.r. ai avut emoții că nu ți se va valida golul?) Da, pentru că nu știam în momentul acela unde mă aflasem și când am văzut că stă pe gânduri, poate valida acest gol. 

Nu știu ce nu a fost bine, de ce nu a mers, ne pare rău că am retrogradat, ne doream și noi mai mult, dar important este să fim concentrați pe ce urmează.

(nr. ce v-a transmis Edi la vestiar?) Ne-a transmis felicitări pentru victorie, să mergem încrezători la echipele de club și când ne întoarcem aici să fim concentrați și să dăm tot pentru acest tricou.

Mie îmi place să fiu încrezător, știu ce colegi am la echipa națională, știu că sunt jucători foarte bun. Când venim, trebuie să clădim o națională puternică. 

De data asta, i-am simțit mai bine pe jucători și sper că vom avea rezultate mai bune.”, au fost cuvintele lui Dennis Man, după meci.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies