Deian Sorescu, optimist după victoria obținută cu Bosnia! Ce a spus despre retrogradare 

Naționala României a câștigat meciul de pe teren propriu cu Bosnia și Herțegovina, scor 4-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 01:04
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 01:33

În ciuda victoriei din Giulești, rezultatele din primele meciuri le-au fost „fatale” tricolorilor. Deși România s-a impus cu Bosnia, Finlanda a câștigat cu Muntenegru, și a urcat astfel pe locul al doilea în grupă, trimițând naționala lui Edward Iordănescu din nou pe ultimul loc. 

România a reușit astfel să încheie campania din Nations League cu două meciuri consecutive fără înfrângere, având remiza cu Finlanda, scor 1-1 și victoria cu Bosnia și Herțegovina, echipă cu care a pierdut în meciul tur, scor 0-1. „Tricolorii” retrogradează astfel în Liga C. 

Ce a spus Deian Sorescu după victoria cu Bosnia din Nations League 

Deian Sorescu (25 ani) a fost unul dintre jucătorii folosiți de Edward Iordănescu în ambele partide din Nations League, având o prestație solidă. În meciul cu Bosnia, jucătorul lui Rakow a bifat 55 de minute de joc, iar la final a vorbit despre victoria obținută. 

Sorescu a declarat că victoria este una tristă în contextul retrogradării în Liga C, însă s-a arătat încrezător în perspectiva viitorului de la națională. 

„Da, s-ar putea spune că e o victorie tristă. E o victorie despre care să spunem că suntem bucuroși cu un ochi pentru că am câștigat în fața suporterilor, dar cu celălalt ochi suntem triști, dar așa e în fotbal, nu avem ce face, trebuie să ne ridicăm și să jucăm cum am jucat astăzi, zic eu. 

(n.r. contează ultima impresie?) Contează pentru că am câștigat, dar e puțin târziu, să zic așa. Dar asta e, nu avem ce face, mergem înainte, asta ne este meseria și trebuie să ne ridicăm capul după fiecare partidă bună sau mai puțin bună. 

E bine, greu să joci împotriva unor fotbaliști precum Dzeko. Sunt jucători buni, chiar dacă astăzi nu au jucat cu cea mai bună echipă a lor, ne-au creat probleme, dar noi suntem bucuroși pentru rezultat. Păcat că am terminat ultimii în grupă, dar nu avem ce face, mergem mai departe”, a declarat Deian Sorescu la finalul partidei. 

Modifică setările cookies