GALERIE FOTO Imagini de la antrenamentul echipei naționale. Au lipsit 11 jucători, printre care toți portarii

edi iordanescu Andorra - Romania Echipa Nationala de Fotbal EURO 2024 preliminarii euro 2024 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 21:26
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 23:54

Partida Andorra - România se va disputa sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45, pe Estadi Nacional din Andorra la Vieja, și va fi live text pe www.sport.ro. 

"Tricolorii" au efectuat astăzi al doilea antrenament la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, dar aceasta a fost singura ședință de pregătire la care presa a avut acest timp de 15 minute, adică doar la mișcările de încălzire.

Rațiu și Dobre au ajuns în cantonament

De pe teren au lipsit 11 jucători, incluzându-i pe toți cei trei portari, jucătorii care au evoluat recent la echipele de club și care s-au pregătit doar în sala de forță și cei care au venit mai târziu (Florin Niță, Ionuț Radu, Horațiu Moldovan / Andrei Rațiu, Cristian Manea, Andrei Burcă, Mario Camora, Tudor Băluță, Alexandru Dobre, Louis Munteanu, Denis Alibec).

În cantonament au ajuns în această seară și ultimii doi jucători convocați, Andrei Rațiu (Huesca) și Alex Dobre (Famalicao). În tribună au luat loc Răzvan Burleanu, președintele FRF, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, Radu Vișan, secretarul general al instituției, și Vlad Munteanu, coordonatorul loturilor de tineret și juniori, care au urmărit atenți dispozițiile date de staff-ul tehnic.

Jucătorii au primit noile tricouri de joc

Jucătorii au primit la începutul antrenamentului noile tricouri de joc, care au fost lansate recent pe piață, iar echipa se va pregăti la cantonamentul din Ilfov în următoarele zile, urmând să plece joi către Andorra. Cea de-a doua partidă a acestei acțiuni va avea loc marți, 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București, băieții lui Edi Iordănescu urmând să de piept cu Belarus. 

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!