Marius Sumudica Andorra - Romania Romania Vlad Chiriches Nationala

VIDEO Ce a remarcat Marius Șumudică, după meciul cu Andorra: ”Săracul, tot vrea să revină de vreo 4-5 ani”

După meciul echipei naționale cu Andorra, câștigat cu 2-0, Marius Șumudică (52 de ani) a subliniat absența unui ”tricolor” de la lotul național.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Martie 2023, 18:46
Data actualizarii: Luni 27 Martie 2023, 18:46

Vlad Chiricheș s-a accidentat și nu a fost inclus de Edi Iordănescu în lot pentru meciurile cu Belarus și Andorra. Căpitanul naționalei a suferit recent o nouă accidentare, într-un amical jucat de Cremonese.

Șumudică spune că fundașul care a evoluat în cariera sa pentru echipe precum Tottenham, Napoli și Sassuolo putea juca un rol important pentru echipa națională în această ”dublă”.

Marius Șumudică: ”Săracul, tot vrea să revină de vreo 4-5 ani”

„Eu mă uit la Chiricheș ăsta, pe cuvântul meu de onoare... citesc ieri că s-a accidentat după 20 de minute. Săracul, tot vrea să revină de vreo 4-5 ani de zile și e tot accidentat. E un jucător care lipsește echipei naționale, un jucător care putea să fie liderul echipei naționale, dar din păcate are acest ghinion și se accidentează. 

Cred că asta e diferența între jucătorii români și jucătorii din celelalte naționale care pleacă în străinătate. Bă, frate, când ajungem acolo nu cred că facem față din punct de vedere fizic, nu ne impunem. Aici trebuie să te naști lider, să fii șmecher, să te respecte toată lumea. Spuneți-mi și mie un jucător care joacă la un nivel mare”, a spus Marius Șumudică.

VIDEO - Marius Șumudică, la plecarea din țară

Vlad Chiricheș a debutat la echipa națională în 2011, într-un meci amical disputat de România în compania reprezentativei din San Marino, câștigat cu 1-0.

De atunci, fundașul a strâns 75 de selecții la prima reprezentativă.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!