"Gata cu prietenia!". Suedezii le declara RAZBOI romanilor pe Arena Nationala in meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020

"Gata cu prietenia!". Suedezii le declara RAZBOI romanilor pe Arena Nationala in meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020

Romania - Suedia, 15 noiembrie, de la 21.45 in direct la Pro TV.

Romania a remizat cu Norvegia pe teren propriu, iar acum este obligata sa invinga Suedia pe Arena Nationala, pentru a ramane cu o sansa de calificare la EURO 2020. Cei aproape 30.000 de copii nu au reusit sa faca minunea, iar nationala Romaniei a fost egalata in prelungiri, dupa ce a condus meciul si a avut si un penalty ratat. 

Aseara s-a disputat si partida Suedia-Spania, care a avut acelasi deznodamant ca cea dintre Romania si Norvegia, scenariul fiind usor similar. Spania a fost condusa de Suedia si a egalat, prin Rodrigo, exact in acelasi minut in care a egalat-o Norvegia pe Romania, minutul 92. 

In urma ultimelor meciuri, Spania ocupa primul loc cu 20 de puncte obtinute, Suedia este pe locul 2 cu 15 puncte, Romania este pe 3 cu 14 puncte. Norvegia ocupa locul 4 cu 11 puncte obtinute, in timp ce Insulele Feroe si Malta ocupa ultimele locuri, la egalitate de puncte, adica 3. O victorie a Romaniei ar fi trecut-o in fata Suediei. 

Ambasada Suediei din Bucuresti a reactionat dupa finalul meciurilor prin intermediul paginii oficiale de Facebook.  

"Gata cu prietenia! Ne vedem pe 15 noiembrie pe Arena Nationala", au scris cei din Ambasada Suediei pe Facebook. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Războiul din Afganistan în cifre. Câți bani și câte vieți omenești au pierdut SUA în 20 de ani
BRAT
Modifică setările cookies