Romania Dorin Rotariu Liechtenstein Preliminarii Mondial 2022 Romania - Liechtenstein Nationala

Caz de Covid-19 la naționala României înainte de meciul cu Liechtenstein: „A părăsit cantonamentul echipei!”

România - Liechtenstein se vede în direct pe PRO TV și www.sport.ro duminică, de la 21:45!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 20:47
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 00:11

Continuă problemele pentru Mirel Rădoi la echipa națională! După accidentările în urma cărora i-a pierdut pe Florin Tănase, Denis Alibec și Denis Drăgus, selecționerul a mai primit o veste proastă. Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testul de Covid-19 în urma ultimelor teste efectuate. 

„Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naționalei cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toți ceilalți jucătorii și membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață.

Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară și a părăsit cantonamentul echipei naționale”, se arată în comunicatul de pe frf.ro

Rotariu, încă o pierdere la lista lui Rădoi 

La conferința de presă premergătoare meciului cu Liechtenstein, Mirel Rădoi a comentat pierderea lui Drăguș, iar în momentul în care a vorbit despre jucătorii care ar putea aporta ofensiv, selecționerul l-a numit printre ei și pe Rotariu, care putea ajuta cu viteza sa. 

„Ne-am gândit la posibilitatea de a aduce un jucător în poziția de atacant, dar după mai multe discuții atât cu staff-ul tehnic, cât și cu cel medical, există riscul ca cine vine să fie fals negativ sau pozitiv și nu am vrea să intrăm într-o astfel de problemă.

Avem jucători care chiar dacă nu sunt familiarizați cu această poziție cred că putem apela la ei. Viteza lui Sorescu, viteza lui Rotariu poate să ne ajute, poate apărea acolo Dennis Man. Îmi aduc aminte că și Ianis Hagi a jucat "9 fals" pentru Viitorul. Putem găsi soluții pentru poziția aia. O să avem nevoie de jucători care să atace foarte bine spațiile”, a spus Rădoi la conferință. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies