EXCLUSIV | Revine Cristi Săpunaru la echipa națională? Răspunsul oferit de oficialii FRF 

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Mihai Stoichiță a comentat reîntoarcera lui Cristian Săpunaru la echipa națională a României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 12:20
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 13:23

România se află în fața a trei meciuri decisive pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Tricolorii sunt nevoiți să câștige cu Islanda, Liechtenstein și Armenia pentru a menține vie șansa de a termina Grupa J pe locul secund. 

Cu șase goluri primite în primele trei meciuri, Rădoi are misiunea de a betona defensiva, iar Ioan Andone a declarat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că Săpunaru și Tamaș (ambii 37 ani) ar oferi siguranță pentru partida cu Islanda, de joi, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Însă Mihai Stoichiță a afirmat că refuzul a fost din partea căpitanului Rapidului, Mirel Rădoi fiind deschis să îl convoace dacă va intra în planul său tactic. 

„Nu depinde de mine, depinde de Mirel. Dacă va juca foarte bine, Mirel nu va da inapoi și îl va chema. Din câte am înțeles, el nu mai vrea să vină la echipa națională”, a declarat directorul tehnic al Federației Române de Fotbal. 

Cristian Săpunaru a debutat pentru prima reprezentativă pe 31 mai 2008, cu Muntenegru, 4-0, iar de atunci a adunat 36 de selecții. Ultima partidă în care a jucat pentru România a fost pe 6 octombrie 2019, contra Maltei, încheiată cu același scor ca la debut, 4-0. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!