Mihai Stoichiță îl apără pe Rădoi după eșecul de la Jocurile Olimpice! Ce a spus directorul tehnic al FRF

Mirel Radoi Echipa Nationala Jocurile Olimpice Tokyo MIhai Stoichita Nationala Mihai Stoichiță îl apără pe Rădoi după eșecul de la Jocurile Olimpice! Ce a spus directorul tehnic al FRF
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 August 2021, 12:34
Data actualizarii: Marti 10 August 2021, 13:04

Mihai Stoichiță a vorbit despre evoluția naționalei României la Jocurile Olimpice. 

Echipa națională a României condusă de Mirel Rădoi nu a reușit să se califice în sferturile Jocurilor Olimpice. După o victorie cu Honduras, 1-0, obținută cu ajutorul unui autogol, pentru tricolori au urmat o înfrângere drastică împotriva Coreei de Sud, 0-4, și un rezultat de egalitate cu Noua Zeelandă, 0-0. 

Chiar dacă elevii săi nu au reușit să marcheze la Tokyo, Mirel Rădoi este apărat de Mihai Stoichiță. Directorul tehnic al FRF consideră că selecționerul a scos maximum din lotul pe care l-a putut alinia la Jocurile Olimpice.  

  • Mihai Stoichiță îl apără pe Rădoi după eșecul de la Jocurile Olimpice! Ce a spus directorul tehnic al FRF

Stoichiță: „A încercat tot ce era posibil și a reușit”
 

„E o întrebare destul de delicată să mă pronunț înaintea meciurilor respective asupra viitorului lui Rădoi. Mirel își face viitorul singur, cum vrea, el. Așa cum îl știți, este un antrenor foarte bun, care știe să își organizeze munca foarte bine și cred că va reuși să șteargă din ce a fost din întâlnirile premergătoare ca impresii. 

Eu cred că și înainte de Olimpiadă, dar și după Olimpiadă, Mirel nu s-a putut desprinde de ideea de echipă națională mare. A încercat tot ce era posibil la Olimpiadă și a reușit, cu o echipă încropită la scara avionului.

Nu o echipă rea, o echipă bună, dar care nu a beneficiat de jucătorii care erau mult mai aproape de acum 4 luni de zile de echipa națională olimpică”, a declarat Mihai Stoichiță la conferința de presă în care Florin Bratu a fost prezentat în funcția de antrenor al reprezentativei. 

Pentru Rădoi, urmează meicurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, unde este condamnat să câștige toate cele 3 partide pentru ca România să mai spere că se va califica la turneul final din Qatar. 

Programul tricolorilor

2 septembrie - Islanda – Romania, 21:45

5 septembrie - Romania – Liechtenstein, 21:45

8 septembrie - Macedonia de Nord – Romania, 21:45

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!